Bert Fraiponts

.....Help graag mensen aan een gezonde levensstijl !

In de zomer van 2009 proefde ik voor het eerst de voeding van Herbalife. In die periode werkte ik als maitre d'hotel waarin avond-nacht en weekendwerk geen uitzondering was. Het energieke gevoel dat ik kreeg door de voeding kon ik dus best gebruiken, ik had zelfs minder nachtrust nodig. Door dagelijks het evenwichtige ontbijt van Herbalife te eten heb ik geen behoefte meer aan frisdrank.

Ik was vol lof over de produkten en sprak erover met iedereen. In een mum van tijd groeide ons Herbalife-bedrijf en nu wordt er van thuis uit gewerkt in combinatie en onder het motto "Je leeft maar één keer"

Het voelt fantastisch om zelf te bepalen wanneer je werkt, je wil onthaasten of tijd maakt voor andere dingen.

Herbalife werkt met een netwerk van Onafhankelijke Distributeurs en juist daarin ligt de kracht van het bedrijf. Ieder mens is anders en heeft andere behoeften. Daarom heeft Herbalife meer dan 30 jaar geleden gekozen voor het directe-verkoopkanaal. Doordat ik u persoonlijk voorzie van de Herbalife-producten, kan ik u het juiste advies geven over welke producten u het beste kunt gebruiken. Ik ben dus de ideale coach om u te helpen met het bereiken van uw doelen.

Samen met u kan ik een persoonlijk programma opstellen op basis van uw eetpatroon, levensstijl en gezondheid, maar natuurlijk ook de doelen die u voor ogen heeft. Wilt u afvallen, vitaler worden en zich energieker voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een op maat afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken.

Ik zal u niet alleen voorzien van informatie over de juiste producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, ik zal u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken. Niet alleen met het opstellen van een doelgericht programma, we zullen dit ook samen evalueren en waar nodig bijstellen. Op deze manier kan ik u op de juiste manier coachen om resultaten te behalen.

Verschillende aspecten spelen een rol bij het neerzetten van goede prestaties. Naast inzet, training en talent speelt voeding een cruciale rol. Als u uw lichaam niet voorziet van de juiste brandstof, dan kan dit lichaam niet optimaal presteren en zullen de gewenste resultaten uitblijven. En daar kom ik als coach om de hoek kijken. (Top)sport vereist namelijk specifieke voeding en niet altijd zijn de juiste voedingsstoffen uit de normale voeding te halen. Daarom kan ik samen met u kijken wat uw wensen zijn, welke prestaties u wilt bereiken en welke voedingsstoffen u wel en welke juist niet binnen moet krijgen. Op deze manier kunnen wij een programma samenstellen dat speciaal voor u op maat is gemaakt, zodat u met de perfecte voeding en de juiste training het maximale uit uw lichaam kunt halen.

Ideaal voor het behalen van maximale sportprestaties is de Herbalife24-sportvoedingsreeks. Deze complete lijn voorziet in alle voedingsstoffen voor de sporter, zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd, gedurende de hele dag. Afhankelijk van welke sport u beoefent en wat de doelen zijn die u op sportgebied wilt bereiken, kan ik u adviseren welke van deze producten u kunt gebruiken en in welke mate. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u optimaal wordt voorbereid op de inspanning, energieker wordt en sneller herstelt na de inspanning om zo tot topprestaties te komen. Keer op keer weer.

Sportproducten

Uw gewicht beheersen, zich energieker voelen, fitter worden. Dit zijn termen waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Ik kan u de tools bieden om deze punten ook daadwerkelijk waar te maken. Op basis van een persoonlijk gesprek, waarin u uw behoeften en doelstellingen aangeeft, kunnen we komen tot een volledig gepersonaliseerd voedingsprogramma, dat, in combinatie met een actieve levensstijl, maar ook voldoende rust en ontspanning, zal helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen. Ik kan u de producten bieden die kunnen helpen bij het verliezen van nét die paar extra kilootjes, of de aanvulling van vitaminen- en mineralentekorten omdat u er niet toe komt om voldoende groente en fruit te eten. Wilt u juist uw immuunsysteem verbeteren of zich energieker voelen gedurende de gehele dag? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Spreken bovenstaande punten u aan? Neem dan contact met mij op en ik zal u coachen in een actieve en evenwichtige levensstijl met als basis uitgebalanceerde voeding. Samen kunnen wij uw persoonlijke doelstellingen en dromen verwezenlijken.

Health-producten

Zich van binnen goed voelen is één, dat goede gevoel uitstralen is een tweede. Ik kan u niet alleen helpen met de juiste, uitgebalanceerde voeding, ook voor het er goed uitzien kan ik u adviseren. Wilt u een strakkere huid met een mooie teint, verzorgd en glanzend haar of lekker schoon en fris ruiken? Ik kan u adviseren en begeleiden met de juiste huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Deze producten bieden voeding voor huid en haar, bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en extra verzorging, zodat u weer gaat stralen.

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

De basis van schoonheid ligt in gezonde voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Ik kan u echter de producten bieden om u nét dat beetje extra te geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met me op om net dát beetje extra te gaan stralen.

Beauty-producten

De juiste producten om uw doel te bereiken

Aloë Mango Drank

De verfrissend tropische smaak van mango

Aloë Max Drinksiroop

Voor een verfrissende en gezonde twist

Body Buffing Scrub

Soepelere huid door verbeterde celvernieuwing

Body Contouring Crème

Verstevigen en strakker maken van de huid

Cell Activator

Ondersteuning van het energiemetabolisme

Cell-U-Loss

Behoud van de natuurlijke vochtbalans

1 van 13
Bert Fraiponts

Behoefte aan een goed gesprek over een gezonde levensstijl.

Laat u informeren 32--047650588532--0495128643ursula@topteam.be
Samen werken aan succes!

Ik help uw persoonlijke doelen te bereiken

U krijgt gratis advies en een persoonlijke begeleiding

Ik ben expert op het gebied van gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en het verbeteren van sportprestaties

Ik heb de beschikking over het hele Herbalife-assortiment

Websdesign